Ob Khan National Park

De volgende ochtend met Sjef op tour en ik wilde naar het Ob Khan natuurpark  niet ver van het resort te gaan. Eerst wel gezwommen en een goed ontbijt genomen, want was zelf al weer rond zes uur op het terras aan de koffie.

Nu Sjef achterop en op weg. Via slingerde wegen bereikte we het natuurpark, waar we gratis in mochten. We begonnen aan de Nature Trail, maar na 200 meter had Sjef het wel gezien. Ja het is geen vlak pad het is klimmen en soms klauteren. Heerlijk weer even bezig te zijn.


Bij een brug over de rivier is het afgesloten, maar het is prachtig weer en denk kijk wel hoever ik kom. 

Ik moet een behoorlijke klim maken, maar daarna gaat het rustig afdalende naar het eindpunt. Dit is op de camping. Maar de camping ligt aan de andere kant van de rivier. Die stroomde wel niet hard, maar moet er doorheen het water ruim over de knieën. Hopende dat de sleutels niet nat zouden worden, anders start de motorbike niet meer.

Maar goed niet gevallen en we rijden daarna naar de Grand Canyon, 50 baht entree. Nu dat is meer voor jeugd, die aan watersport doet en abseilen. Een ijsje en omdat Sjef zei dat die nog nooit uit het centrum was geweest dacht we rijden naar Wat Phrathat Doi Suthep en is de meest heilige tempel in Noord Thailand.



Daarbij iets gegeten en Sjef hoefde niet meer na de tempel, na al de bochten had Sjef het wel gezien en zijn zitvlak ook.

Even samen een massage gehaald in de stad en wilde nog even Kriz van een van de Thailand groepen  terugrijden. Echter kon het adres niet vinden, want waar het moest zijn vertelde de portier dat het daar niet was. Dus teruggereden naar het Little Village resort.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten